TÂRGOVIȘTE: Ecograf pentru Compartimentul de Îngrijiri Paliative, achiziționat din donații

Compartimentul de Îngrijiri Paliative al Spitalului de Urgență Târgoviște a reușit achiziționarea unui ecograf performant cu sprijinul donatorilor privați. Oameni care au vrut să ajute Compartimentul, unde sunt tratați pacienți imobilizați la pat, oncologici, cardiaci, cu boli neurologice, cu insuficiențe renale cronice. Printre donatori se află și medicul anestezist Ecaterina Botoncea, care a donat Compartimentului Îngrijiri Paliative sumele strânse din vânzarea ultimei sale cărți:  „Camino – drumul spre lumină! Jurnalul unui anestezist”

Cu banii donați de cetățenii acestui județ  am reușit să achiziționăm un ecograf performant (7.882 euro). Pacienții Compartimentului Îngrijri Paliative din Spitalul Județean de Urgență Târgoviște vor beneficia de sercivii medicale de calitate, fără a mai fi necesară deplasarea interpavilionara, atât de grea pentru mulți dintre ei, aflați în cruntă suferință.
Mulțumim oameni buni! Așa dovedim că am învățat lecția vieții: Ajutând pe alții, te ajuți pe tine!
Iar eu țin să mulțumesc și colectivului, întregii echipe, pentru devotamentul și munca prestată zi și noapte pentru alinarea suferințelor fizice și sufletești a celor ce trec pragul Compartimentului Îngrijri Paliative.” a declarat medicul Carmen Marcu.

Compartimentul Îngrijri Paliative din Spitalul Județean de Urgență Târgoviște a beneficiat încă de la inaugurare de sprijinul a nenumărați donatori dâmbovițeni și nu numai, fiind organizate și spectacole de teatru sau concerte ai căror beneficiari au fost bolnavii compartimentului.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro