Veteranii Invictus s-au recules la Mănăstirea Dealu

Foto sus: Vlăduț Nicolae – Sursa Facebook

,,Ştafeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS, dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României, a ajuns și la Târgoviște. De la  București – Târgoviște au alergat Irinel Fica voluntar militar veteran, însoțit pe bicicletă de Marian Ilie student, iar pe traseul Târgoviște – Ploiești  George Ilinca, însoțit de Cătălin Ilinca, ambii veterani. Aceștia au urcat, pentru a se  reculege, și la Mănăstirea Dealu, locul unde se află îngropat capul voievodului Mihai Viteazul.

Ștafeta a pornit către Ploiești, de la Monumentul  ofiţerilor, profesorilor şi elevilor liceului Mânăstirea Dealu căzuţi pe câmpul de onoare, dusă  de un voluntar civil, Iulian Șerban, însoțit pe bicicletă de un voluntar militar veteran, Damian Dobrescu.

,,Ştafeta veteranilor” are în total 300 de atleți care aleargă peste 3300 km. Se opresc la fiecare monumentde pe traseu  și țin un moment de reculegere. „Scopul e să aducem împreună, societatea civilă și armata. Să unim toată țara în jurul acestui proiect” au declarat pentru Gazeta Dâmboviței reprezentanții Invictus România.

Foto: George Ilinca


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro