Târg de ONG-uri din domeniul sănătatii în acest weekend la Ploiești Shopping City

Din dorința de a implica și impulsiona comunitatea locală în direcționarea celor 2% din impozitul pe venit către ONG-urile din domeniul sănătății, ce susțin cauze cunoscute și de suflet, Ploiești Shopping City, în parteneriat cu Asociația Diabeticilor din Prahova și AEGEE Ploiești, organizează Târgul de ONG-uri. Acesta are loc în perioada 19 – 21 februarie și se va desfășura în zona biroului de informații, fiind deschis publicului vineri, între orele 14:00-19:00 și sâmbătă și duminică între orele 11:00-19:00.

Comunitatea locală poate să facă o diferență și să ajute cauze ce au nevoie de un ajutor financiar pentru un scop nobil. Orice persoană poate să aleagă unde se vor duce cei 2% din impozitul pe venitul său. Noi îi încurajăm să vină la Târgul de ONG-uri pentru a se informa și a obține toate datele relevante pentru donarea de fonduri necesare unor oameni care au reală nevoie de ajutor.”, a declarat Marina Trifina, Marketing Manager Ploiesti Shopping City.

Cele 12 asociații participante la târgul de ONG-uri sunt: ASOCIAȚIA INTERNAȚIONALĂ DREPTURILE OMULUI, AEGEE-Ploieşti, ASOCIAȚIA PACIENȚILOR ONCOLOGI ROMÂNIA, ASOCIAȚIA DE SPRIJIN A COPIILOR HANDICAPAȚI FIZIC ROMÂNIA, ASOCIAȚIA DIABETICILOR DIN PRAHOVA, ASOCIAȚIA HELP POINT, ASOCIAȚIA FEMEILOR DIN PRAHOVA, ASOCIAȚIA LA CASSA MEA GABRIELA, ASOCIAȚIA SAHAJA YOGA, ASOCIAȚIA UNOPA- NOI ȘI CEILALȚI, ASOCIAȚIA HAEMPOHILIA ROMÂNIA, LIONS CLUB PLOIEȘTI.

Targ de ONG-uri la Ploiesti Shopping City

Despre Ploiesti Shopping City

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55.000 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro