Specialităţi POLIMED: Ginecologie

Distribuie:

Ea este reprezentată în cadrul Centrului Medical Polimed prin:

– Dr. Daniela UZDRIŞ, Medic specialist obstetrică-ginecologie, Competenţă colposcopie, histeroscopie

– Dr. Viorel STOICA, Medic specialist obstetrică-ginecologie, Competenţă ultrasonografie obstetricală şi ginecologică

Specialiştii centrului medical, având calificare în diagnosticarea şi tratarea diverselor afecţiunilor genitale sunt pregătiţi să răspundă nevoilor medicale ale pacienţilor, printr-un set variat de servicii, într-un ambient intim şi confortabil.

Luni

Dr. Stoica Viorel

17:00

20:00

Marţi

Dr. Uzdriş Daniela

15:00

19:00

Joi

Dr. Uzdriş Daniela

15:00

19:00

Vineri

Dr. Uzdriş Daniela

15:00

19:00

Sâmbată

Dr. Uzdriş Daniela

09:00

12:00

Beneficiind de experienţa specialiştilor în domeniu, care colaborează cu cele mai mari clinici partenere din ţară, doamnele şi domnişoarele pot fi fi diagnosticate şi urmarite medical în mod corect şi eficient. Centrul Medical Polimed pune la dispoziţie, pe lângă investigaţiile specifice, atât posibilitatea investigării paraclinice, cât şi posibilitatea diagnosticării multidisciplinare.

Pornind de la consultul de specialitate puteţi să apelaţi la diverse metode de diagnostic şi investigare cum ar fi colposcopie, ecogafie pelvis, ecografie endovaginală, ecografie Doppler,  ecografie sarcină, morfologie sarcină, ecografie sân, montare şi extracţie sterilet şi, nu în ultimul rând ecografie 4D realizată cu cel mai nou ecograf achiziţionat, un ecograf de înaltă performanţă.

Ecografia 4D este prima « poză » din viaţa copilului dumneavoastră, dar oferă şi ocazia de a determina vârsta fatului, de a identifica sarcinile multiple, de a analiza dezvoltarea sarcinii şi de a detecta atât orice probleme structurale ale uterului, cât şi anomaliile din timpul sarcinii.

Institutul American de Ultrasonografie în Medicină a stabilit că ecografia este unul dintre cele mai sigure mijloace disponibile pentru a obţine informaţii despre copil.

Vă reamintim că oriunde vă aflaţi pe tot teritoriul ţării, fie că sunteţi în concediu sau în tranzit, la mare sau la munte, partenerii centrului Polimed vă stau la dispoziţie. Reţeaua privată de sănătate Regina Maria, Hiperclinica Medlife, Medicover Romania, parte a Grupului European Medicover, Sanador, Polisano ş.a., sunt unii dintre cei mai mari şi cunoscuţi parteneri ai clinicii, de a căror experienţă şi performanţă puteţi beneficia în tratarea afecţiunilor de care suferiţi.

CITIŢI ŞI :

Specialităţi POLIMED: Cardiologie

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro