Sfaturi Hyperici: Crema de gălbenele, pentru afecţiunile pielii

Distribuie:

Gălbenelele înfloresc din luna mai până în septembrie, din zona de şes şi până sus, la munte. De-a lungul timpului, culorii galbene i s-au atribuit diferite semnificaţii, unele măgulitoare, altele mai puţin plăcute. Sunt însă persoane pentru care culoarea galbenă înseamnă viaţă, lumină, bogăţie, optimism, iubire dar, mai ales, sănătate.

Când priveşti o întindere de pământ presarată cu flori galbene de câmp cum sunt gălbenele, iţi vine să crezi ca însuşi Soarele şi-a trimis pe Pămant câte un strop din trupu-i fierbinte ca să aline şi să fie de leac omului care suferă.

Crema de gălbenele  este tot ce ne trebuie pentru a oferi pielii noastre hidratare şi îngrijire. Este un produs natural, fără adaosuri de conservanţi sau ingrediente care de care mai dubioase. Datorită substanţelor hrănitoare, crema stimulează procesul de dezvoltare celulară a pielii. Din acest motiv, farmaciştii Hyperici o recomandă pentru îngrijirea şi înfrumuseţarea pielii.

Fiind foarte grasă, are rolul de a înmuia pielea şi de a o hidrata în profunzime. Totuşi, tocmai pentru că este atât de grasă, se aplică într-un strat extrem de subţire şi se întinde foarte bine pentru a intra rapid în piele şi pentru a-i permite acesteia să respire.

Este recomandată de asemenea în sezonul rece, când vântul şi frigul agresează pielea şi buzele. Aceasta este mult mai sănatoasă şi mai hidratantă decât orice balsam de buze achiziţionat din comerţ. Nu numai că va înmuia buzele şi le va hidrata intens, dar le va oferi şi un luciu foarte frumos.

O altă întrebuiţare, spun specialiştii lanţului de farmacii Hyperici, este pentru tratarea coşurilor, a acneei sau a altor probleme ale pielii. Crema de gălbenele are efect antibacterian, antiseptic şi cicatrizant. Este, de asemenea, foarte utilă în cazul arsurilor provocate atât de razele puternice ale soarelui, cât şi de cele provocate de foc. Pielea bolnavă se vindeca mai uşor dacă pe porţiunea afectată se aplică cremă de gălbenele.

Pentru mai multe recomandări, specialiştii Hyperici stau la dispoziţia pacienţilor în farmaciile din judeţ. Iată mai jos unde îi găsiţi:
VEZI LOCAŢIILE FARMACIILOR HYPERICI DIN DÂMBOVIŢA!

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro