Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021

Primul ecograf 4D din România se află în Târgovişte! Citeşte unde îl găseşti şi la ce te ajută!

Hymarco Clinique se află în spatele Primăriei Târgovişte, deasupra farmaciei non-stop Hyperici. S-a deschis la jumătatea lunii octombrie şi are 14 specialităţi: dermatologie, pediatrie, boli infecţioase, neurologie, medicină familie, diabet zaharat, ortopedie, gastro-enterologie, cardiologie, psihiatrie, reumatologie, ecografie şi urologie.

Clinica dispune de un ecograf 4D, primul de acest gen de la noi din ţară. Este un aparat de ultimă generaţie, care face mai multe tipuri de investigaţii, la preţuri mici, comparativ cu informaţiile pe care le aduce şi cu nivelul preţurilor la ecografii 4D în oraşele mai mari.

Mamografii fără niciun fel de disconfort

Ecograful are sonde pentru majoritatea investigaţiilor, de la ecografii abdominale, la cele pe vasele de sânge, ultile în neurologie. Procedura nu este iradiantă, ceea ce aduce încă un plus aparatului. Viitoarele mămici pot vedea fătul în spaţiu (lungime, lăţime, înălţime) şi în timp real, primind acasă imaginea fătului. Face ecografii Doppler şi ecografii trasfontanela la copiii de până în 10 ani, la care oasele nu sunt formate şi permit a se vedea orice malformaţie la nivelul creierului. Depistează de asemenea orice noduli la sâni, efectuând mamografii fără niciun fel de disconfort pentru paciente. De asemenea, determină foarte bine structura ficatului, vezica biliară se vede foarte bine şi vede inclusiv structura articulaţiilor.

Preţuri accesibile pentru investigaţii

Ecograful are diverse funcţii şi acoperă o gamă largă de investigaţii, asupra cărora vom reveni în alte articole. Utilitatea lui este dublată însă de preţurile practicate de Hymarco Clinique pentru investigaţii. Acestea pornesc de la 100 de lei şi ajung la maxim 200 de lei, pe când în Bucureşti preţurile pornesc de la 400 de lei pentru o investigaţie. Pentru mai multe informaţii şi programări, cei interesaţi se pot adresa clinicii de pe strada Poet Grigore Alexandrescu, nr. 11 sau pot suna la telefon 0374903000.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media