MORENI: DSP a amendat școlile în care nu s-au respectat normele de igienă

Referitor la episodul epidemiologic din localitatea Moreni, facem urmatoarele precizari:

Din datele culese in timpul derularii anchetei epidemiologice, medicii suspicioneaza ca si cauza a imbolnavirilor, circulatia unui enterovirus. Probele biologice recoltate de la pacienti au fost trimise pentru confirmare la Institutul Cantacuzino din Bucuresti, in acest moment fiind in lucru.

Testele de sanitatie prelevate in data de 19 septembrie 2016 sunt corespunzatoare, fara germeni patogeni, certificand astfel importanta efectuarii corespunzatoare a curateniei, masura impusa de institutia noastra, dar si eficienta dezinfectiei generale efectuata de personalul de specialitate din cadrul D.S.P. Dambovita.

Pentru deficientele constatate cu ocazia controalelor efectuate in intervalul 16-22 septembrie 2016, au fost aplicate 9 sanctiuni contraventionale, dupa cum urmeaza:

  • Scoala Generala nr. 4 Moreni a fost sanctionata cu amenda in valoare de 3000 de lei pentru nerespectarea normelor de igiena, specifice;

  • Gradinita nr.1, Gradinita nr. 2 si Scoala Generala nr. 3 au primit amenzi de cate 1000 de lei fiecare, pentru pastrarea laptelui in alte conditii decat cele indicate de producator;

  • Cinci avertismente pentru personalul de curatenie dela Scoala Generala nr. 4 Moreni.

DIRECTOR EXECUTIV, PURTATOR DE CUVANT,

Dr. Sorin STOICA Cons. Marinela POPA


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro