Mediatizarea cazurilor de TBC de către Gazeta Dâmboviţei a supărat DSP-ul!

 

“Purtătorul de cuvânt al DSP Dâmboviţa, Marinela Popa, a confirmat existenţa celor două cazuri de îmbolnăvire cu TBC şi a  precizat că instituţia a făcut controlul epidemiologic al elevelor, familiei şi celor cu care a intrat în contact.

De ce totuşi reprezentanţii DSP au tăcut mâlc, de joi până luni seara, în legătură cu cele două cazuri? Nici chiar purtătorul de cuvânt nu ştia despre ele, dar, contactată telefonic, a aflat şi furnizat informaţiile solicitate. Probabil că în instituţie s-a considerat că nu este oportună mediatizarea unor asemenea cazuri în săptămâna examenului pentru postul de director al Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Dâmboviţa.”

Acesta este pasajul care a deranjat şi pentru care purtătorul de cuvânt al instituţiei a ţinut să aibă un drept la replică în care a afirmat că examenul nu are nici o legătură cu nemediatizarea cazului. Din punctul nostru de vederea tăcerea nu poate fi în intersul comunităţii având în vedere că TBC-ul este o boală extrem de cantagioasă, iar cele două cazuri au apărut în comunităşi cu sute de elevi. Iar dacă instituţia  ar fi furnizat de “bună voie” informaţiile nu ar mai fi fost nevoie de speculaţii jurnalistice.

http://www.youtube.com/watch

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro