Îți dorești să slăbești? Te ajută medicul specialistul Sorin Velici. Vezi unde te poți programa în Târgoviște

Fiecare dintre noi își dorește să arate bine și să nu îi fie rușine cu corpul său dar, mai înainte de toate, să nu aibă probleme cu sănătatea din cauza greutății corporale.
Obezitatea, atât de frecventă în zilele noastre, reprezintă doar începutul unui lung șir de afecțiuni, motiv pentru care este nevoie de intervenție promptă, realizată de o echipă specializată.

Dacă aveți astfel de probleme sau vreți să vă micșorezi stomacul, atunci nu trebuie să mai căutați zile întregi pe internet sau să sunați la clinici din București. Hymarco Târgoviște are soluția salvatoare, la propriu, pentru dumneavoastră.

hymarco (2)

Acum, medicul Sorin Cristian Velici de la Ponderas Hospital, specialist în chirurgie generală și laparoscopică, oferă consiliere la Târgoviște, în colaborare cu Cabinetul de Nutriție al Clinicii, în fiecare sâmbătă.

Ceea ce trebuie să știți este faptul că la doar 34 de ani, medicul Velici are un CV impresionant, a participat la numeroase conferințe naționale și internaționale și a operat la spitale de renume din Marea Britanie.
Și asta nu e tot! Colaborarea inițiată de Hymarco Târgoviște cu Ponderas Hospital din București nu poate fi decât în interesul dumneavoastră. Și asta deoarece aici se pot realiza mai multe tipuri de intervenții chirurgicale:
-inel gastric – montarea unui inel gastric reglabil)
-sleeve gastric- micșorarea stomacului prin secționarea sa de-a lungul micii curburi
-bypass gastric – procedeu în urma căruia alimentele vor ocoli stomacul
-plicatura gastrică – efectuarea unor pliuri în peretele gastric și suturarea acestora cu fire chirurgicale neresorbabile
-diversia bilio-pancreatică – Procedeu în urma căruia alimentele vor ocoli stomacul și intestinul subțire

Pentru cei interesați, este oferit astfel un program complet, care ajută pacientul să piardă chiar și până la 100% din kilogramele în plus și oferă șansa unei vieți normale.

Programul pacientului presupune 5 pași esențiali pentru reușită:
– seminar de obezitate
– evaluare preoperatorie
– intervenție chirurgicală
– evaluare postoperatorie
– plan de nutriție
Este un tratament cu rezultate demonstrate, ce îl ajută pe pacient să-și recapete încrederea în sine și îi prelungește viața.
De altfel, echipa medicală Ponderas oferă soluții medico-chirurgicale pentru tratarea unei game largi de patologii, iar 98% dintre intervențiile chirurgicale se desfășoară pe cale laparoscopică, datorită unei tehnici moderne, folosită în interesul pacientului. Așadar, eventrațiile, herniile, afecțiunile tubului digestiv sau cele ginecologice, urologice sau ale glandei suprarenale pot fi tratate și vindecate fără cicatrici. Toate aceste intervenții sunt decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, așa că nu trebuie să vă gândiți la bani, ci la sănătatea dumneavoastră.

Tipuri de operații decontate prin CAS:
– Apendicectomie
-Colecistectomie
-Hernie inghinala unilaterala – abord clasic
-Hernie femurala unilaterala – abord clasic
-Anexectomie
-Excizia chistului ovarian
-Laparoscopie exploratorie + visceroliza
-Ligatura trompe uterine
-Bandeleta urinara pentru tratarea incontinentei urinare
-Operatia Burch (pentru cistocel RVP)
-Cura chirurgicala a varicocelului
-Cura chirurgicala a hidrocelului
-Patologie perianala (abcese, hemoroizi)
-Boala pilonidala
-Excizia varicelor

Preț unic servicii hoteliere în regim spitalicesc: 300 lei / zi de spitalizare. Decontarea prin CAS include contravaloarea intervenției chirurgicale, a anesteziei, dietei și a setului standard de medicamente, materialelor sanitare și controlului la 10 zile (extragerea de fire). De decontarea CAS beneficiază pacienții asigurați numai la CAS.
Documente necesare pentru a beneficia de decontarea prin CAS: BI / CI, bilet de trimitere de la medicul de familie, Adeverinta de salariat / Talon de pensie / Adeverinta elevi (studenti).
În plus, dacă apelați la acest tip de servicii, oferite de Hymarco, beneficiați de reduceri substanțiale.

Mai multe detalii şi programări se pot obţine la numerele de telefon 0374 903 000, 0740 104 000, pe email: [email protected] sau pe pagina de facebook Hymarco Clinique.

Citeste si

Copilul tău este autist? Clinica Hymarco Târgoviște îi oferă acum șansa la un ajutor specializat


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “Îți dorești să slăbești? Te ajută medicul specialistul Sorin Velici. Vezi unde te poți programa în Târgoviște

  • 29 iunie 2018 at 19:23
    Permalink

    am 54 de ani si 115 kg nu reusesc sa slabesc cu nicio dieta,am 1,65 nu pot sa merg dureri spate picioare unflate, dl doctor cit costa operatia cu inel gastric.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro