Farmacia Hyperici este alături de târgovişteni şi de Paşte!

Cina festivă de Paşte, mai ales când vine după un post riguros, dă de obicei necazuri celor care nu iau măsuri de prevenţie. „Din experienţa anilor anteriori am constatat că persoanele care se ştiu cu afecţiuni specifice vin şi se aprovizionează dinainte cu medicamentele necesare. Ceilalţi vin la urgenţă poate chiar şi în noaptea de Paşte” spune farm Carmen Holban, directorul HypericiFarm.

Este bine de ştiut că farmacia din spatele Primăriei Târgovişte cu program non-stop îşi păstrează statutul de Sărbători. Cât priveşte farmaciile de la Balaban şi de la magazinul Chindia, aceastea sunt închise în prima zi de Paşte, dar funcţionează după un program generos în a doua zi de Paşte: cea de la Balaban, între orele 8.30-16.00, iar cea din fostul magazin Chindia, între orele 8.30-18.00.

Există mai multe tipuri de medicamente care vin în ajutorul pacienţilor. „Cina festivă de Paşte impune uneori administrarea unor enzime digestive, medicamente care să ajute să dreneze bila, medicamente antiacide, pentru că după un pahar de vin şi cozonac apar arsurile gastrice. Farmaciile noastre sunt aprovizionate cu aceste medicamente, pentru ca pacienţii să beneficieze de un tratament adecvat”, asigură farm. Carmen Holban.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro