Centru zonal de vaccinare anti Covid – 19… la Potlogi!

Au început pregătirile pentru vaccinarea anti Covid – 19 și la nivelul județului Dâmbovița! Autoritățile publice locale de la Potlogi trebuie să pună la dispoziția Direcției de Sănătate Publică (DSP) Dâmbovița un spațiu pentru amenajarea unui centru zonal de vaccinare Covid 19!

Solicitarea a venit la Primăria Potlogi în urmă cu o săptămână și jumătate, iar ieri DSP Dâmbovița a cerut autorităților locale de la Potlogi și o situație cu costurile legate de întreținerea centrului de vaccinare anti Covid -19.  Acesta se pare că va funcționa la noua Bază Sportivă,  o investiție finalizată recent dar  care nu a fost inaugurată.

,,Acum suntem în discuții cu DSP Dâmbovița pentru înființarea unui centru zonal  de vaccinare Covid – 19 la Potlogi. Ni s-a cerut o clădire cu intrări separate. Pentru că deocamdată nu se joacă fotbal am decis să facem acest centru la Baza Sportivă din localitate, pentru că acolo  nu a intrat niciun jucător, pentru că de fapt nu a fost inaugurată această investiție. Deci Centrul de vaccinare Covid -19 o să fie la Baza Sportivă, care este în afara localității.

Vor fi vaccinați cetățenii din comunele limitrofe. Am primit această solicitare de la DSP Dâmbovița de circa o săptămână și jumătate și ieri ne-au cerut să facem un necesar cu sumele de care avem nevoie pentru asigurarea utilităților la clădirea respectivă, pentru că trebuie să plătim gaze, energie electrică, dezinfectanți, paturi, tot ce le trebuie pentru ca vaccinarea anti Covid -19 să se facă în cele mai bune condiții’’, a declarat primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro