172.108 carduri de sănătate vor fi distribuite în Dâmboviţa

Poşta Română a început astăzi distribuirea cardurilor naţionale de sănătate. Dâmboviţa încă nu este pe listă. “Dâmboviţa a semnat contractul cadru cu Poşta Română, dar încă nu avem o dată pentru începerea distribuirii cardurilor. Ea ne va fi anunţată cu două zile înainte. După cum ştiţi, procesul demarează astăzi la Bucureşti si Ilfov, urmând şi celelalte judeţe”, explică dr. Alexandra Stan, directorul CAS Dâmboviţa.

Poșta Română s-a obligat să distribuie cardurile în termen de 20 de zile de la recepționarea lor. Ele sunt înmânate titularului. Dacă acesta nu este găsit acasă, reprezentanţii CAS Dâmboviţa vor prelua cardurile şi vor încerca să ia legătura cu titularul. În cazul în care el nu mai este în ţară sau este decedat, cardurile se returnează Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Cardul naţional de sănătate arată exact ca un card bancar, cu un cip încorporat si cu date de identificare la vedere. Cardul naţional va face dovada calităţii de asigurat şi va confirma prezenţa asiguratului la furnizorul de servicii medicale. Prezentarea cardului naţional de sănătate va fi obligatorie din 2015.


Valeriana heidelbergcement
Iohanis
Paleologu
Paleologu

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro