VIDEO: Cu toată gălăgia făcută de localnici, ursul de la Gura Foii nu se îndepărtează de gospodării

Ursul care a mâncat un câine și a rănit un altul la Gura Foii nu se îndepărtează de sat, în ciuda locanicilor care sunt pe străzi și fac gălăgie. Edilul Localității, Radu Nicolae Georgescu i-a avertizat pe locanicii și pe pagina sa de facebook cu privire la pericol: „Vă rog nu lăsați copiii nesupravegheati și căt mai mult încercați să stați în curți. Ursul aseară a mâncat câinele unui vecin din satul Catanele. Din păcate autoritățile competente nu fac absolut nimic.” Ursul și-a făcut apariția în zona Găești, pe 15 octombrie, când a fost văzut chiar în oraș. Zilnic a fost filmat sau fotografiat plimbându-se pe strazi.

Deocamdată, Prefectura județului nu a reacționat. Se pare că, mâine va fi se va întruni un comitet care va stabili măsurile care se impun. Până mâine, însă, locanicii nu pot dormi de frică. Se tem că ursul va trece de la câini, la oameni. Nimeni nu își aduce aminte ca la Gura Foii  să fi venit vreodată ursul, de aceea panica se instaurează încetul cu încetul.


 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic