VIDEO: Incendiu cauzat de oameni ai străzii aflați pe un spațiu privat

La primele ore ale dimineții un incendiu de vegetație, cauzat de oameni ai străzii aflați pe un spațiu privat din centrul orașului Târgoviște, lângă clădirea de birouri City Center, a tulburat liniștea locatarilor din blocurile învecinate.

De mai multe luni de zile, chiar în centrul orașului Târgoviște, într-un spațiu privat aflat lângă fostul spital de boli infecțioase, lângă clădirea de birouri City Center, grupuri de oameni ai străzii se adună periodic pentru a-și face adăpost pe timpul nopții. Uneori stau la vorbă și  până după ora 1 noaptea, spre disperarea locatarilor din blocul învecinat.

Astăzi 05.07.2020,un incendiu de vegetație a fost pornit din cauza acestora, care, fără intervenția pompierilor se putea extinde la toată zona.

Din spusele locatarilor, primăria  a luat consecvent măsuri în acest caz, inclusiv în ceea ce privește proprietarul locului, dar oamenii străzii s-au întors mereu, zona fiind un punct preferat de aceștia, în special că au la dispoziție o baracă în care se pot adăposti.

Despre fostul spital din vecinătate, locatarii spun că este un loc de întâlnire pentru “aurolaci” unde, de altfel, au mai fost câteva incidente.

Poliția a acționat mereu prompt, dar oamenii se întorc în aceste locuri părăsite.

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro