VIDEO: Incendiu cauzat de oameni ai străzii aflați pe un spațiu privat

Distribuie:

La primele ore ale dimineții un incendiu de vegetație, cauzat de oameni ai străzii aflați pe un spațiu privat din centrul orașului Târgoviște, lângă clădirea de birouri City Center, a tulburat liniștea locatarilor din blocurile învecinate.

De mai multe luni de zile, chiar în centrul orașului Târgoviște, într-un spațiu privat aflat lângă fostul spital de boli infecțioase, lângă clădirea de birouri City Center, grupuri de oameni ai străzii se adună periodic pentru a-și face adăpost pe timpul nopții. Uneori stau la vorbă și  până după ora 1 noaptea, spre disperarea locatarilor din blocul învecinat.

Astăzi 05.07.2020,un incendiu de vegetație a fost pornit din cauza acestora, care, fără intervenția pompierilor se putea extinde la toată zona.

Din spusele locatarilor, primăria  a luat consecvent măsuri în acest caz, inclusiv în ceea ce privește proprietarul locului, dar oamenii străzii s-au întors mereu, zona fiind un punct preferat de aceștia, în special că au la dispoziție o baracă în care se pot adăposti.

Despre fostul spital din vecinătate, locatarii spun că este un loc de întâlnire pentru “aurolaci” unde, de altfel, au mai fost câteva incidente.

Poliția a acționat mereu prompt, dar oamenii se întorc în aceste locuri părăsite.

Distribuie:

Adrian Codreanu

Specialist webdesign si promovare social media.


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro