VIDEO – Hoţi de animale din Moreni, prinşi de poliţişti! Au furat 140 de oi şi capre

În această dimineaţă, poliţiştii din Moreni au efectuat percheziţii pentru probarea activităţii infracţionale a şapte persoane bănuite de sustragerea unor animale.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”iNZNOZQoCx4″]

La data de 29 aprilie a.c., poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale de la Poliţia Municipiului Moreni, sprijiniţi de colegii de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, au descins la două stâne, precum şi la domiciliile a şapte persoane, bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat. Din cercetări a reieşit că în perioada 6-12 aprilie a.c.,  acestea ar fi sustras 140 de ovine dintr-o anexă gospodărească situată pe raza municipiului Moreni.

 În urma percheziţiilor au fost descoperite mai multe ovine şi caprine. În prezent, poliţiştii, în colaborare cu specialişti ai D.S.V.S.A Dâmboviţa,  efectuează verificări cu privire la provenienţa animalelor.

Şapte persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri şi luarea măsurilor legale ce se impun. La activităţi  au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi efective de jandarmi.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro