VIDEO: Ceremonia depunerii jurământului de către poliţiştii încadrați din sursă externă

Astăzi, 11 iulie, începând cu ora 09:00, a avut loc ceremonia depunerii jurământului de către agenții de ordine publică, încadrați din sursă externă ori reîncadrați în poliție, în urma concursului promovat în luna mai a acestui an. Cei 37 aflați la debutul meseriei de polițișt și 1 reîncadrat în poliție, au depus jurământul de credință în fața conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și a altor invitați. Agenții de poliție vor desfășura activități pentru menținerea ordinii și siguranței publice, alături de tutorii profesionali care îi vor îndruma în carieră. Așadar, aceștia vor avea posibilitatea să-și deprindă și să-și consolideze noi cunoștințe teoretice și practice, necesare formării ca polițișt.


Calendarul de activități în care vor fi angrenați  și care va culmina cu un  examen de  absolvire, în urma căruia vor afla dacă rămân polițiști în slujba cetățeanului sau redevin cetățeni cu visul de a deveni polițiști, se termină după 3 luni. Agenții vor dobândi dreptul de a purta armament de serviciu numai după perioada de pregătire intensivă și vor promova examenul de definitivare în carieră.


politie ceremonie1


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca