Un bătrân a fost găsit mort la Bilciureşti. Se presupune că a fost ucis de hoţi!

 

Un bătrân de 82 de ani a fost găsit mort în propria casă după ce gospodăria i-a fost spartă de hoţi de mai multe ori în ultimele luni. Bătrânul a fost găsit cu mai multe lovituri la cap, iar anchetatorii iau în calcul şi varianta unei crime, deşi după prima examinare a locuinţei, nu jaful ar fi scopul.

Bătrânul, deşi avea mai mulţi copii, locuia singur. Astăzi o vecină a vrut să-l viziteze, însă când a intrat în casă a văzut grozăvia. Bărbatul zăcea într-o baltă de sânge. Imediat femeia a sunat la 112 pentru a chema poliţia.  Atât rudele, cât şi vecinii cred că este vorba de o crimă, mai ales că acesta mai  fusese călcat de hoţi de trei ori.

Autorităţile locale spun că odată cu noua reorganizare a poliţiei, numărul spargerilor din comuna Bilciureşti a crescut simţitor.

La faţa locului au sosit mai multe echipajde de poliţie, dar şi criminaliştii care încearcă sa adune probe pentru a stabilii cu exactitate împrejurările în care a murit bătrânul. Trupul acestuia au fost preluat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro