Un bătrân a fost găsit mort la Bilciureşti. Se presupune că a fost ucis de hoţi!

 

Un bătrân de 82 de ani a fost găsit mort în propria casă după ce gospodăria i-a fost spartă de hoţi de mai multe ori în ultimele luni. Bătrânul a fost găsit cu mai multe lovituri la cap, iar anchetatorii iau în calcul şi varianta unei crime, deşi după prima examinare a locuinţei, nu jaful ar fi scopul.

Bătrânul, deşi avea mai mulţi copii, locuia singur. Astăzi o vecină a vrut să-l viziteze, însă când a intrat în casă a văzut grozăvia. Bărbatul zăcea într-o baltă de sânge. Imediat femeia a sunat la 112 pentru a chema poliţia.  Atât rudele, cât şi vecinii cred că este vorba de o crimă, mai ales că acesta mai  fusese călcat de hoţi de trei ori.

Autorităţile locale spun că odată cu noua reorganizare a poliţiei, numărul spargerilor din comuna Bilciureşti a crescut simţitor.

La faţa locului au sosit mai multe echipajde de poliţie, dar şi criminaliştii care încearcă sa adune probe pentru a stabilii cu exactitate împrejurările în care a murit bătrânul. Trupul acestuia au fost preluat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa.

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro