Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

Un autoturism și un microbuz s-au făcut praf! Trei persoane au suferit răni grave!

Astăzi, pompierii dâmbovițeni fost solicitați pentru asigurare zonă în cazul unui accident rutier pe DN71 în comuna Moroeni, sat Glod. Din primele informații patru persoane au suferit răni.

La locul accidentului au fost mobilizate forțe de la Detașamentul Pucioasa cu o autospecială de stingere cu apă și o ambulanță SMURD și de la SAJ Dâmbovița cu trei echipaje (2 tip B si 1 tip C).

După ce au sosit la locul evenimentului rutier, echipajele de intervenție au constatat că sunt implicate un autoturism si un microbuz, iar trei persoane prezentau traumatisme grave. Imediat s-a efectuat evaluarea medicală a tuturor persoanelor, 2 din autoturism și 7 din microbuz, cărora li s-a acordat primul ajutor la locul accidentului. Toate cele nouă persoane au fost transportate la UPU Târgoviște cu diferite traumatisme, conștiente și cooperante, de către echipajele SMURD și SAJ Dâmbovița.

Forțele de intervenție medicală au fost suplimentate cu încă trei echipaje de la SAJ Dâmbovița.

Echipajul de pompieri a asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor autovehiculelor și verificarea de eventualele scurgeri de combustibil.

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media