Tragedie la Doiceşti! Un bărbat s-a înecat în Ialomiţa, iar trupul său a fost gasit după două zile

Incidentul a avut loc vineri după amiază, iar una dintre persoanele aflate pe mal a semnalat incidentul la Serviciul Unic de Urgenta 112. La la faţa locului s-a deplasat echipa de căutare, iar din primele date ale anchetei şi din declaraţiile prietenilor celui dispărut, rezultă că acesta şi un alt băiat, de 20 de ani, ambii din satul Glodeni Deal, comuna Glodeni erau la scăldat, şi, la un moment dat, au sărit în ape.

 

 

Imediat, tânărul de 27 de ani a acuzat o stare de rău şi i-a spus amicului său că nu mai poate să înoate, rugându-l să-l scoată pe mal, iar acesta a încercat, dar la un moment dat nu a mai putut să reziste, existand pericolul să se înece şi el. Ulterior, băiatul de 27 de ani a dispărut în adânc, iar prietenul său a reuşit să iasă din apă şi să dea alarma printre celelalte persoane aflate la plajă. După căteva ore de căutari în baraj, scafandrii nu au dat de urma biatului.

Duminică căutările au fost reluate de scafandrii de la ISU Bucureşti. Nici aceştia nu au reuşit însă să dea de urmă tânărului. Căutările vor continua dimineaţă, scafandrilor alăturându-se, în cele două zile de scotociri a apei şi a  malurilor, şi localnici.

UPDATE: Luni dimineaţa un cetăţean din Doiceşti a găsit trupul tânărului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro