Târgul Ghidul Miresei, 6-8 mai, singurul târg de nunți al verii 2016

Târgul Ghidul Miresei ediția de vară, își deschide porțile între 6-8 Mai 2016 la Romexpo București! Nunta perfectă, așa cum își doresc mirii, este un proces complicat, care poate dura luni de zile. Sau… poate deveni un proces simplu și plăcut, la Târgul Ghidul Miresei, unde poți organiza totul într-o singură zi!

Nu rata Top 2016 Ghidul Miresei!

Târgul Ghidul Miresei prezintă în premieră Topul 2016 al celor mai rafinate rochii de mireasă și de ocazie, precum și cele mai elegante costume de ceremonie. Peste 100 de ținute special alese de Ghidul Miresei te așteaptă în târg să le probezi! Aceste ținute de top vor fi marcate prin eșarfe roz cu înscrisul „Top 2016 Ghidul Miresei”.


Înscrie-te în cursa pentru Nunta Ghidul Miresei de 30.000 Euro!

Organizatorii Târgului Ghidului Miresei anunță un concurs prin care oferă o nuntă completă, în valoare de 30.000 de euro, detaliile complete le veți găsi la secțiunea Concursuri sau www.facebook.com/GhidulMiresei

Mii de oferte adunate sub Cupola Romexpo la Târgul Ghidul Miresei!

Între 6 și 8 mai, viitorii miri au ocazia să își facă alegerea potrivită dintre mii de rochii de mireasă, costume de ceremonie și colecții de verighete. Aici vor găsi toate serviciile și produsele necesare în organizarea unei nunți dar și a unui botez: de la locații, servicii foto-video, decor, aranjamente florale, sonorizare și program artistic până la mărturii, invitații, torturi și specialiști în machiaj și coafură de ocazie!

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca