TÂRGOVIŞTE: Captură record! 216.000 de litri de alcool fără acte de provenienţă

Comunicat Centrul de Informare și Relaţii Publice – I.G.P.R.

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Fraudelor – I.G.P.R. au descoperit, în urma unui control efectuat la o societate comercială din Târgovişte, 216.000 de litri de alcool, pentru care administratorul societăţii nu deţinea documente legale de provenienţă. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru evaziune fiscală şi deţinerea de produse accizate în afara unui antrepozit fiscal autorizat.

La data de 21 august a.c., poliţiştii Direcţiei de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române au efectuat verificări la punctul de lucru al unei societăţi comerciale din municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, care are ca obiect de activitate distilarea, mixarea şi rafinarea băuturilor alcoolice. La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Serviciul de Investigarea Fraudelor – I.P.J. Dâmboviţa şi inspectori vamali ai Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti.

În incinta societăţii au fost descoperite linii de producere şi distilare a alcoolului şi băuturilor alcoolice, precum şi mai multe bazine în care era depozitat alcool şi băuturi alcoolice. Au fost indisponibilizaţi 216.000 de litri de alcool şi băuturi alcoolice, ce au fost găsiţi la punctul de lucru al societăţii şi pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă. Întreaga cantitate a fost sigilată de către inspectorii D.R.V..
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi deţinerea de produse accizate în afara unui antrepozit fiscal autorizat, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 9 alin. 1 lit. a din Lg. 241/2005 şi art. 296 ind. 1 lit. l din Lg. 571/2003.
Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro