TÂRGOVIȘTE: O copilă de 13 ani a devenit mamă! Tatăl bebelușului este chiar tatăl vitreg al minorei

     O fetiță de 13 ani este mămică unei alte fetițe, care a venit pe lume la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște. Cele două copile încep împreună o viață plină de lipsuri și de griji. Mai ales că mama minoră suferă de dizabilități fizice și intelectuale. Copilul născut de ea este sănătos, dar sub greutate, fiind internat la terapie intensivă.

     Sarcina a ajuns și în atenția Secției de poliție a municipiului Târgoviște. Polițiștii au deschis un dosar penal la jumătate lunii trecute. Se pare că bărbatul cu care minora a rămas însărcinată este chiar tatăl său vitreg. Apropiații spun că este vorba despre relații sexuale pentru care minora nu și-ar fi dat acordul și de care nu s-a putut apăra din cauza dizabilităților sale.

    Fata provine dintr-o famile cu greutăți materiale. Nicolae Marin, președintele “Asociației tinerilor care acordă o șansă” i-a oferit, astăzi, un sprijin material constând în obiecte necesare bebelușului. Marin spune că Asociația va încerca să o ajute în continuare, dar situația acesteia, având în vedere bolile de care suferă, este extrem de dificilă. Este și foarte greu ca ea să poate crește, în bune condiții, copilul pe care l-a adus pe lume.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro