TÂRGOVIȘTE: Mascații au fost trimiși greșit peste o bătrână

Distribuie:

O femeie, de 58 de ani, din  Târgoviște a tras o spaimă soră cu moartea, într-o dimineață când s-a trezit cu mașcații la ușă. La ora 6, doamna Georgeta a auzit bubuituri ușă și o voce care-i cerea să deschidă, altfel ușa va fi spartă. Speriată, bătrâna a deschis ușa, iar oamenii legii au intrat peste ea și peste nepotul cu care locuiește de câțiva ani. Mascații aveau un mandat de percheziție, în care scria că la adresa femeii, într-un bloc de pe strada Vlad Țepes, s-ar ascunde un tânăr căutat într-o dosar cu posesie de droguri. După mai multe zeci de minute s-au lămurit însă, că la acea adresă nu locuiau decât femeia și nepotul ei, care nu aveau absolut nici o legătură cu cel căutat. Au plecat lăsându-i acesteia un proces verbal.

Vecinii bătrânei sunt extrem de indignați după ce au văzut prin ce a trecut aceasta, considerând că aceasta  a fost pusă în pericol, putând face infarct de frică și ca în acest caz oamenii legii se fac vinovați de un abuz. De 8 ani aceasta locuiește acolo și are grijă de nepotul ei. Oamenii nu pot înțelege cum a fost emis mandatul de percheziție fără o minimă verificare și cum au putut descinde mascații peste oameni nevinovați.

mascati

mascati 2mascati 1

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 5 ganduri despre “TÂRGOVIȘTE: Mascații au fost trimiși greșit peste o bătrână

 • 10 aprilie 2015 at 13:53
  Permalink

  Saracul domn Milosoiu! A tinut partea unui cetatean nevinovat…. condamnat la 8 ani pentru constituirea unui grup infractional organizat.

  Reply
 • 10 aprilie 2015 at 10:55
  Permalink

  Doamna judecator nu are nici o vina.Vina este la politie si la cine a pregatit actiunea (inclusiv in partea “documentara “) Nu este prima oara cand cerberii de la Ploiesti dau cu oistea in gard.Despre cel care a intocmit procesul verbal ce sa mai spui :de toata jena scrisul si modul de redactare Mai cititi baieti in timpul liber si din cand in cand mai puneti mana si pe cartea de gramatica.

  Reply
  • 10 aprilie 2015 at 23:58
   Permalink

   Cucuteanu morenaru? Tocmai dumneata, domnule Cucuteanu? Gramatica? Ho, Ho, Ho!

 • 10 aprilie 2015 at 9:21
  Permalink

  Asta din cauza ca procurorii fabrica un munte de documentecer iar judecatorii le aproba absolut tot ce acestia cer . Desi nu l-am placut niciodata,am ajuns la concluzia ca are dreptate si Basescu . Judecatorii au ajuns niste anexe ale procurorilor . Ce rost are sa se complice sa tina partea cetateanului si sa pateasca ca fostul Presedinte al Tribunalului Dambovita , d-l Milosoiu ? Mai bine sa stea linistiti si sa se bucure de salarille de minim 80-100 milioane lunar , care se transforma in pensie cu aceeasi valoare.Adica sunt acolo ca sa ajute procurorii , pe mana cu acestia , nu sa fie un ultim filtru intre procurori si cei anchetati,o ultima sansa a celui cercetat de a nu fi abuzat.De aceea se dau si mandate de arestare pe banda rulanta chiar si in dosare fara violenta . In cazuri din acestea , multumita presei, mai afla cetatenii ce se intampla de fapt pe la Tribunalul Dambovita . In America,acolo de unde se pare ca vine Justitia noastra , Judecatorii sunt ALESI prin VOT de cetateni , iar acuzatul este condamnat tot de cetateni in calitate de jurati . Felicitari,doamna judecator Simina Negrea

  Reply
  • 10 aprilie 2015 at 13:54
   Permalink

   Traficul de droguri nu implica neaparat violenta. Ar trebui ca traficantii sa nu mai fie arestati? Cam asta inteleg… sau poate ai un cazier bogat.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro