TÂRGOVIȘTE: Mai mulți oameni ai străzii s-au luat la bătaie în zona Caraiman

Mai mulți bărbați fără adăpost, care își fac veacul în zona Caraiman, la intrarea în Piața 1 mai, s-au luat la bătaie pe fondul consumului de alcool. Bărbații sunt veșnic beți, adesea fiind nevoie de intervenția ambulanțelor pentru că se prăbușesc pe trotuar sau li se face rău.

Astăzi,  “polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine, Liniște Publică și Pază s-au autosesizat și au aplanat un conflict spontan izbucnit pe Bulevardul Independenței – zona Caraiman, între mai multe persoane de sex masculin, fără adăpost (oameni ai străzii), aflate sub influența băuturilor alcoolice. A fost luată măsura conducerii la sediul Poliției Locale a patru persoane participante, în vederea identificării acestora și luarea măsurilor legale. Astfel, au fost sancționați contravențional conform Legii nr. 61/1991 republicată, numiții: S.G. în vârstă de 54 de ani, G.M. de 51 de ani, I.G.A .de 35 ani și I.M.D. de 41 ani” a transmis Poliția locală Târgoviște, printr-un comunicat de presă.

Totuși, amendarea lor nu face decât să încarce bugetul local, pentru că aceștia nu au cu ce plăti. Pe de altă parte, deși li s-a oferit sprijin, în nenumărate rânduri, oamenii străzii din zona refuză să fe cazați în unitățile sociale ale Primăriei municipiului Târgoviște. Chiar și iarna, când sunt temperaturi foarte joase, și sunt duși de către polițiști în adăposturi, fug imediat ce pleacă agenții.

 


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro