TÂRGOVIȘTE: În urma protestului, jandarmii anunță că îi vor sancționa pe cei care au încălcat legea

IJJ Dâmbovița a transmis în această dimineață că la protestul de ieri, de la Târgoviște, nu au fost aplicate sancțiuni, dar că urmează identificarea și sancționarea tuturor persoanelor care au încălcat legea. Identificarea se va face pe baza înregistrărilor video făcute de forțele de ordine. Pe timpul stării de alertă, numărul maxim permis pentru participarea la adunări publice declarate este de 100 de persoane. La Târgoviște, în vârful acțiunii de protest, au fost pe străzile municipiului aproximativ 1000 de persoane. Manifestarea nu a fost declarată și  s-a încheiat după ora 23:30.

CITEȘTE și: Protest anti mască la Târgoviște. S-a dat cu artificii ca la Revelion

Jandarmii au asigurat măsurile de ordine publică la protestul ce a avut loc ieri, 29 martie, în municipiul Târgoviște.  Permanent, pe timpul desfășurării acestei manifestații, echipele de dialog ale inspectoratului au adus la cunoștința participanților prevederile legale în vigoare, precum și consecințele legale ale nerespectării acestora.

Protestul a fost unul spontan și s-a desfășurat în mod pașnic, fără incidente, iar până în prezent nu au fost aplicate sancțiuni.

În continuare, vom analiza imaginile operative pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor care au încălcat legea.

Facem precizarea că, pe timpul stării de alertă, numărul maxim permis pentru participarea la adunări publice declarate este de 100 de persoane, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița va asigura în continuare condițiile de siguranță pentru exercitarea dreptului constituțional la liberă exprimare și va urmări permanent respectarea de către participanți a prevederilor legale.” IJJ Dâmbovița

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro