Numărul participanților la protest a crescut după ora 21:00. S-a dat cu artificii ca la Revelion (VIDEO)

UPDETE ora 22:30

Numărul participanților se apropie de 1000 de persoane. Coloana de manifestanți este însoțită de forțe de ordine. Până la această oră nu s-au înregistrat incidente.

…………………………………………..

UPDATE ora 21:00

Numărul participanților la protestul anti mască a crescut după ora 21:00, ajungând la aproximativ 300 de persoane. Manifestanții au mărșăluit pe Bulevardele Mircea cel Bătrând și Libertății, în jurul Mitropoliei Târgoviște. Se scandează aceleași lozinci împotriva măsurilor luate de autorități în contextul pandemiei Covid-19, dar și injurii la adresa lui Raed Arafat.

Pe Platoul Prefecturii un grup de manifestanți au aprins artificii, iar alții aveau un comportament specific galeriilor de suporteri ai echipelor de fotbal.

 

 

 

Știre inițială (ora 19:00)

Câteva zeci de persoane s-au strâns pe Platoul Prefecturii din centrul municipiului Târgoviște într-un protest împotriva restricțiilor. Protestul a fost anunțat și organizat pe facebook. Ora anunțată a fost 21:30, dar câteva zeci de persoane au ajuns pe Platoul în jurul orei 18:30. “Libertate”,  „Jos Botnița”, „Ieșiti din casă, dacă vă pasă”, „Jos dictatura”, „Nu vă fie frica, țara ne ridică”, „Nu ne vaccinați”, au scandat participanții.

Motivele pentru care iau parte la manifestare sunt diverse de la obligativitatea purtării măștii, la probleme legate de locurile de muncă, restricțiile de circulație de după ora 22:00 sau vaccinarea obligatorie, deși nu există o asemenea prevedere.

Unii dintre manifestanți au fost precauți, au folosit măști de protecție și au stat la distanță de alți participanți. În zonă sunt și forțe de ordine.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro