TÂRGOVIŞTE: Cinci bărbaţi reţinuţi pentru furt calificat şi proxenetism

Distribuie:

 

Poliţiştii din Târgovişte au reţinut cinci bărbaţi bănuiţi pentru mai multe furturi şi pentru înlesnirea prostituţiei pe teritoriul Germaniei şi Belgiei de către două tinere.

La data de 26 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au reţinut cinci persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de furt, furt calificat, complicitate la furt şi proxenetism în formă continuată.

Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, cu propunere de arestare preventivă.

Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 31 august spre 1 septembrie a.c., bărbaţii, cu vârste cuprinse 25 şi 56 de ani, ar fi sustras doi cai dintr-o anexă gospodărească din localitatea Mărginenii de Jos, din judeţul Prahova.

De asemenea, în perioada septembrie-octombrie 2015, unul dintre bănuiţi ar fi sustras, de pe un teren agricol cultivat, porumb în valoare de peste 150.000 de lei.

Totodată, unul dintre cei în cauză, prin înlesnirea prostituţiei pe teritoriul Germaniei şi Belgiei de către două tinere, ar fi obţinut peste 4.000 de euro.

În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile acestora, poliţiştii au ridicat telefoane mobile, înscrisuri, 140 de litri de alcool şi un cazan destinat fabricării alcoolului.

Totodată, au fost puse în executare 11 mandate de aducere.

La activităţi au participat şi efective de la secţiile de poliţie din arondarea Poliţiei Municipiului Târgovişte şi de la Poliţia Oraşului Pucioasa, precum şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “TÂRGOVIŞTE: Cinci bărbaţi reţinuţi pentru furt calificat şi proxenetism

  • 27 noiembrie 2015 at 13:29
    Permalink

    As dori sa-i felicit pe toti cei implicati in prinderea si mai departe pedepsirea acestor “specimene” care s-au inmultit teribil in municipiul nostru. Tineti-o tot asa! Sa mearga unde le este locul cu familii cu tot si vreo 400 ani asa, toti scuipatorii de seminte cu X6.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro