TÂRGOVIȘTE: Bătaie pe Centrul Vechi, după incidentul Carla’s Dreams! Poliția a intervenit

Incidentul cu aruncatul de bani în artist, în urma căruia trupa Carla’s Dreams a oprit concertul de la Târgoviște, nu a fost singurul.

VEZI ȘI: TÂRGOVIȘTE: Carla’s Dreams a oprit concertul după ce un tânăr l-a tratat pe solist ca pe un manelist

Una din persoanele aflate la eveniment a declarat pentru Gazeta Dâmboviței că la plecare un tânăr a încercat să vadă cine este solistul, i-a tras gluga și i-a descoperit fața. Se pare că, acesta  a fost momentul care i-a enervat  foarte tare pe membrii trupei care au decis să nu se mai întoarcă pe scenă. Spectatorul ne-a spus și că organizatorul evenimentul a încercat din răsputeri să-i facă să se răzgândească, chiar a plecat cu aceștia cu mașina pentru a-i convinge, dar Carla’s Dreams nu a mai vrut să încheie concertul.

carla-s-dreams

După plecarea trupei, spiritele s-au încins pe Centrul Vechi. Conform martorilor, un tânăr care a participat la concert s-a luat la bătaie cu un altul, aflat în Centrul Vechi. Cei doi și-au cărat pumni și picioare, minute-n șir, dar s-au lovit și cu scaunele unei terase din apropiere. Poliția a intervenit, iar în încăierare un polițist a fost împins într-un geam. Scandalul a fost potolit după ce unul din tineri a fost condus la poliție pentru audieri. Bătaia a fost confirmată și de reprezentanții clubului târgoviștean, într-o postare pe facebook.

bataie

Din păcate, pe Centrul Vechi al municipiului sunt tot mai dese încăierările în care sunt implicați tineri ce consumă băuturi alcoolice, unii dintre ei apropiați lumii interlope. Este și motivul pentru care poliția a început să organizeze acțiuni de amprentare și verificare, în zonă.

VEZI ȘI: TÂRGOVIȘTE: Nebunie pe centrul Vechi! Jandarmeria a blocat accesul

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro