Tânăra moartă în Italia şi gemenii săi, înmormântaţi la Pucioasa

Trupul tinerei  moarte în Italia, după ce  a născut acasă şi nu a supravieţuit hemoragiei,  a fost adus în ţară de familie. Alături de tânără au fost repatriaţi şi gemenii cărora acesta le dăduse viaţă şi care nu se ştie încă în ce condiţii au murit.  Cert este că s-au născut vii şi că au decedat prin sufocare. Tânăra a fost găsită în garajul casei în care muncea în Italia, având fața scufundată într-un recipient cu apă de sub chiuvetă. Nimeni din anturajul său nu ştia că este însărcinată.

Carabinierii au informaţii ca, înainte de tragedie, în casa femeii a fost un bărbat, pe care încearcă acum să îl identifice. Ei trebuie să afle dacă nu cumva el a fost cel implicat în uciderea celor doi bebeluşi şi nu tânăra mama, aşa cum s-a crezut iniţial.


Acasă, în cartierul Glodeni, din oraşul Pucioasa, aceasta mai avea doi băieţi, unul de 3 ani şi altul de 5 ani. Au rămas în grija bunicilor după ce Roxana s-a despărţit de soţul ei. Rudele femeii spun că aceasta s-a întors acasă după Paşte şi i-a anunţat că s-a despărţit de soţul ei pentru că nu se mai înţelegeau. A rămas în casa părinţilor ei până în luna august, când a decis să se întoarcă în Italia pentru că în ţară nu şi-a găsit de muncă.

Astăzi, cei trei au fost conduşi pe ultimul drum, acasă, la Pucioasa!

1 2


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca