Susține și tu echipa ,,The golden trio’’, la concursul ,,RedBull Can You Make it’’, 2016!

Trei tineri din Ploiești: Alex, Corina și Ștefania s-au înscris în concursul de la ,,RedBull Can You Make it’’, 2016. Vezi mai multe detalii aici: http://www.redbullcanyoumakeit.com. Echipa se numește The golden trio.

Alex este președintele unui ONG ,,Business Organization For Student’’, student în București la ASE Marketing . Corina studiază  politica în afara, în Uk, la University of Reading , iar Ștefania este studentă la ASE Cibernetica. Ei vor să  reprezinte România, Ploieștiul și ASE-ul pe plan internațional, să le arate străinilor că studentii români pot mai mult decât își imaginează ei și sunt capabili de a câștiga competiția RedBull. Dar, pentru aceasta, au nevoie de votul dvs și de popularizare informațiilor.

Echipa din Ploiești a realizat și un filmulet, montat și editat deei, care este pe youtube și care deja are 4,130 de vizualizări și peste 80 de comenturi de la studenți de naționalitati diferite. Pagina lor de concurs este: http://www.redbullcanyoumakeit.com/applications/4419/.

Sustine-i și tu! Votarea se încheie pe 25 februarie, ora 18:00.

Ce presupune concursul?165 de echipe de studenți din peste 50 de tări de pe intreg mapamondul vor avea la dispoziție 7 zile pentru a traversa Europa, folosind numai doze de Red Bull, ca mijloc de plată.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro