RĂCARI: Aflat la furat, găsit de jandarmi ascuns… în şifonier!

Miercuri, 20 aprilie a.c., jandarmii care se aflau în serviciul de pază la un obiectiv din orașul Răcari au observat două persoane care escaladau gardul unui imobil din apropiere. Având în vedere acest aspect jandarmii i-au alertat pe colegii de la intervenție și ordine publică și au contactat persoana care are în grijă imobilul. Ajunși la fața locului, jandarmii au intrat în casă împreună cu îngrijitorul, unde au găsit o geantă în care se aflau diferite bunuri.
În continuare, jandarmii au verificat locuința, iar într-una din camere, în interiorul unui șifonier, au găsit un tânăr, care le-a declarat că în imobil se mai află o altă persoană, identificată la scurt timp. În urma verificărilor a reieșit faptul că cei doi tineri cu vârstă între 15 și 20 de ani au plănuit să pătrundă în locuință crezând că vor găsi mai multe obiecte de valoare pe care să le sustragă și să le comercializeze la piață.
La fața locului a fost găsit și un obiect metalic cu care cei doi au forțat lacătul de la ușa imobilului. Jandarmii au întocmit tinerilor actele de sesizare pentru fapta de “tentativă de furt”, care au fost înaintate spre competentă soluţionare organelor abilitate.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
AL IJJ DÂMBOVIŢA


furt jandarmi (8)furt jandarmi (6)furt jandarmi (5)furt jandarmi (4)furt jandarmi (3)furt jandarmi (2)furt jandarmi (1)


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca