Prin Daniela şi Grigore, Alexandra Pârşă trăieşte încă! Pentru ce doi, Alexandra este un înger

Daniela Militaru, de 41 de ani, şi Grigore Alexandru, de 56, sunt cele două persoane care au primit rinichii, Alexandrei Pârşă, tânără dâmboviţeancă ucisă de iubitul ei poliţist.

Daniela Militaru din Ploieşti. A fost diagnosticată în 2002 cu rinichi polichistic bilateral, aceeaşi boală de care a suferit şi mama sa. “Când am fost sunată de la spital şi mi s-a spus că sunt compatibilă, deci am să primesc un rinichi am simţit că Dumnezeu mă iubeşte“, a mărturisit femeia imediat după operaţie„Vreau să le mulţumesc părinţilor fetei pentru că au luat decizia de a salva trei vieţi. Mă voi ruga pentru sufletul ei, este un înger pentru noi. Ne-a oferit o a doua şansă la viaţă nu doar nouă, ci şi familiilor noastre. Ştiu că în aceste momente grele cuvintele sunt de prisos, dar vreau să le urez multă sănătate. Mi-aş dori să le pot mulţumi personal, dacă vor dori să mă cunoască“, a explicat pacienta. Daniela Militaru spune că s-a gândit să îşi doneze propriile organe funcţionale atunci când va fi cazul. „I-am zis soţului meu că, dacă se întâmplă ceva cu mine, să doneze organele. Oamenii trebuie ajutaţi, dar trebuie să fie educaţi şi să înţeleagă importanţa pe care o are donarea de organe. Este o minune pentru cei ca mine.”

Grigore Alexandru făcea dializă din octombrie 2012. De emoţii, în noaptea în care a aflat că va primi un rinichi nou, nu a putut să închidă un ochi. „Contează enorm să nu fi dependent de dializă. Sper ca de acum viaţa mea să fie mai bună şi să-mi pot vedea nepoţelul crescând. Tot ce îmi doresc este să fiu sănătos“, a mărturisit Grigore Alexandru, adăugând că îşi doreşte să le multumească personal părinţilor Elenei. „Să faci un astfel de gest e mare lucru, mai ales când pierzi cel de-al doilea copil printr-un astfel de incident”.

 

SURSA Foto şi Informaţii: Adevarul.ro


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro