Polițiștii și-au făcut datoria. L-au prins, din nou! Ce urmează?

Sorin M., tânărul care a incendiat casa bunicii în care era arestat la domiciliu, a ajuns din nou pe mâna polițiștilor. Acesta fugise imediat după ce a pus foc locuinței. Polițiștii din Găești, ajutați de câini, l-au prins în jurul ora 2:00. Acesta se ascundea în podul casei unui amic.

Tânărul i-a uimit și pe poliștii cu comportamentul său. Anterior incendierii locuinței, a fost prins de mai multe ori conducându-și BMW deși nu a avut niciodată permis. Polițiștii au propus arest preventiv, dar judecătorii au decis că fapta de a conduce fără permis pe drumurile publice nu reprezintă un pericol și au stabilit doar măsura controlului judiciar. Tânărul a fost prins fără permis de 5 ori în 3 zile.

Ulerior a fost reținut, tot de polițiști găeșteni, după ce a bătut un bărbat și i-a distrus mașina. În urma acestei faptea primit arest la domiciliul pe care la incendiat.

Polițiștii il vor prezenta, astăzi, din nou, cu propunere de arestare preventivă sau chiar internare, dacă se va dovedi că tânărul are alt gen de probleme.

 

 

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro