Poliţia Locală Târgovişte înfiinţează Grupa de Intervenție și Sprijin

Distribuie:

Poliția Locală Târgoviște informează că, începând cu data de 1.02.2015, la nivelul instituției a fost înființată o Grupă de Intervenție și Sprijin, formată din polițiști locali, selecționați din rândul efectivelor de ordine publică, beneficiind de mijloace și echipamente de dotare specifice.

Grupa de Intervenție și Sprijin (G.I.S.) a Poliției Locale Târgoviște a fost organizată în scopul creșterii efectivelor de ordine și liniște publică în stradă, având ca principale sarcini: aplanarea stărilor conflictuale, misiuni de patrulare – supraveghere în apropierea unităților de învățământ, cartiere cu un potențial ridicat al infracționalității, zone din apropierea marilor centre comerciale, parcări, zone protejate istoric, paza și escorta persoanelor reținute și nu în ultimul rând, constatarea și sancționarea tuturor actelor sau faptelor ce aduc atingere ordinii și liniștii publice și siguranței cetățeanului.

În plus, G.I.S. asigură protecția funcționarilor publici, din aparatul de specialitate al primarului în executarea unor misiuni sau activități specifice. Grupa constituită acționează, de asemenea, în baza Protocolului de Colaborare și Cooperare, participând și la acțiuni și misiuni organizate și desfășurate de Poliția Municipiului Târgoviște, ori de câte ori situația operativă din teren o impune.

În total, 12 polițiști locali fac parte din Grupa de Intervenție și Sprijin, acționând zilnic pe raza municipiului Târgoviște.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Poliţia Locală Târgovişte înfiinţează Grupa de Intervenție și Sprijin

 • 7 februarie 2015 at 11:18
  Permalink

  Am uitat ;echipa de dansuri populare si brigada artistica cand o infiintati ?

  Reply
 • 7 februarie 2015 at 11:17
  Permalink

  Dar un birou de supraveghere operativa inclusiv ceva interceptari telefonice (bineinteles in sprijinul primarului si al cetateanului )cand inffintati ?Ba vericule ,nu mai am din ce sa platesc atatea taxe incat sa mai platesc o politie !

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro