Poliția are în custodie un bărbat bănuit de dublul omor de la Târgoviște

Polițiștii dâmbovițeni au în custodie un bărbat bănuit în cazul dublului omor deosebit de grav. El a fost identificat de curând. Surse din cadrul vănătorilor spun că polițiștii au sistat operațiunile de amprentare și prelevare mostre ADN, pentru că au descoperit principalul suspect.

Deocamdată nu a fost făcută publică identitatea cestuia. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ, poliția va organiza o conferință de presă atunci când vor fi furnizate date concrete în acest caz.

Vezi și: IPJ Dâmbovița: Bărbatul bănuit de omor are 58 de ani și este din Târgoviște

Mai mulți martori susțin că în ziua omorului (26 noiembrie) în jurul orei la care au avut loc crimele, ar fi văzut pe câmpul și la interesecția din zona Nisipuri, doi bărbați îmbrăcați în vănători, însoțiți de un câine. Zeci de vânători din Târgoviște și zonele limitrofe au fost convocați  de către polițiști pentru a fi amprentați și a li se preleva probe ADN.

Pe 26 octombrie, doi bărbați au fost găsiți împușcați. Ambii au murit după ce asupra lor s-a tras de la mică distanță cu o armă de vânătoare cu alice. Criminalul  a tras câte două cartușe asupra fiecărei victime. Gheorghe Ifrim, consilier local în comuna Răzvad, a fost împușcat prima dată în zona abdominală. Al doilea foc a fost în zona feței, de la distanță mică. Cealaltă victimă, Ion Neagu, care lucra la câmp împreună cu Ifrim a încercat să fugă. A fost împușcat din lateral-spate în zona abdomenului, cu două focuri. Bărbatul a avut o moarte extrem de violentă datorate hemoragiei masive.

Distribuie:

hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro