Partida Libertatea Urziceanca – Voinţa Crevedia s-a lăsat cu amenzi!

Distribuie:

Comunicat de presă

Sâmbătă, 21 martie a.c., jandarmii care asigurau măsurile de ordine şi siguranţă publică la   meciul de fotbal dintre Libertatea Urziceanca şi Voinţa Crevedia au intervenit prompt pentru aplanarea unei stări conflictuale produse între organizatorii echipei gazdă şi un oficial al echipei adverse.

Înaintea începerii partidei de fotbal, în zona apropiată arenei sportive a avut loc un conflict spontan între reprezentanţii celor două echipe de fotbal, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. Patrula de jandarmi aflată la faţa locului a intervenit prompt pentru aplanarea situaţiei, iar persoanelor implicate în conflict li s-au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 900 lei, pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publicăşi “provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice”.

 

Pentru evitarea unor astfel de situaţii Jandarmeria Dâmboviţa recomandă organizatorilor de competiţii sportive să respecte prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive.

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro