O maşină a poliţiei a produs un accident spectaculos. Din fericire nimeni nu a fost rănit!

Un echipaj de poliţie al Inspectoratului  Judeţean Dâmboviţa a fost implicat într-un accident rutier  în localitatea dâmboviţeană Ulmi. Autoturismul de poliţie  s-a izbit violent cu un microbuz care ulterior a fost proiectat într-un alt autoturism. Din declaraţiile martorilor, pasageri în microbuz, maşina de poliţie a pătruns în intersecţie fără a avea semnalele acustice şi luminoase pornite, fapt confirmat şi de reprezentanţii IPJ. În urma accidentului, nicio persoană nu a fost rănită.
Accidentul a avut loc la intersecţia drumurilor judeţene 711 şi 720B.  Din primele cercetări reiese că maşina de poliţie a pătruns în intersecţie fără să se asigure şi fără să aibă pornite semnalele acustice sau luminoase a izbit un  microbuz în care se aflau 16 pasageri care ulterior  a fost proiectat într-o maşină de şcoală auto staţionată.  
La faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie care au demarat o anchetă. Potrivit reprezentanţilor IPJ , poliţistul care conducea echipajul se face vinovat de producerea accidentului, acestuia urmând să-i fie reţinut permisul .
Cei 16 pasageri au fost preluaţi de un alt microbus care să-i transporte la destinaţie. În cazul poliţistului , şefii acestuia au deschis şi o anchetă internă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro