Nouă elevi de la o şcoală generală din Titu au ajuns la spital, după ce au mâncat, se pare, biscuiţi de la magazinul şcolii

Imediat după a doua oră, celor nouă elevi, opt fete şi un băiat de la clasele a VII-A şi aV-a  li s-a făcut rău. Profesorii au văzut că micuţii au stări de vomă motiv pentru care au decis să-l transporte la Unitatea de Primire Urgenţă din oraş. Medicii le-au acordat primele îngrijiri, însă starea micuţilor nu a pus probleme, astfel ca niciunul nu a rămas internat. Copiii le-au spus profesorilor că au mâncat un anumit fel de biscuit cumpăraţi chiar de la magazinul din interiorul şcolii.

Patronul magazinului spune că biscuiţii erau în termenul de garanţie şi nu crede că celor mici le-a fost rău din aceştia.

Tot de la aceeaşi şcoală, ieri, alţi şase copii au ajuns la spital, însă profesorii au bănuit că din cauza temperaturilor ridicate. Medicii Direcţiei de Sănătate Publice au deschis o anchetă pentru a stabili dacă este vorba de o toxiinfecţie alimentară şi ce a provocat-o.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro