MORENI: Focuri de armă în cimitir, de Sfântul Nicolae. Doi bărbați au fost reținuți

Conform IPJ Dambovita, astazi, 6 decembrie, politistii din cadrul Politiei Municipiului Moreni au fost sesizati de catre un preot cu privire la faptul ca, in timp ce se afla in incinta cimitirului din Moreni, a fost agresat verbal de doua persoane.
“Un echipaj de politie s a deplasat la fata locului, ocazie cu care au fost identificate persoanele descrise de reclamant, doi barbati, tata si fiu.
In timp ce incercau sa-l imobilizeze pe barbatul de 60 de ani, fiul acestuia, de 32 de ani, a agresat pe unul dintre politisti.
Acestia au avut un comportament agresiv, au refuzat sa se legitimeze si sa fie condusi la sediul politiei.
Fiind atacat din spate initial, agentul de politie a executat un foc de avertisment, in plan vertical, cu armamentul din dotare, fara a cauza victime sau pagube materiale, reusind imobilizarea celor doi agresori.
La fata locului, s-au deplasat si alte echipaje, banuitii au fost imobilizati si condusi la sediul Politiei Mun Moreni pt audieri.
Cei in cauza sunt cercetati sub aspectul comiterii infractiunii de ultraj.
In prezent, acestia se afla la sediul Parchetului de pe langa Judecatoria Moreni pt dispunerea unei masuri preventive”, a transmis IPJ.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro