Mii de oameni au condus-o “mireasă”, pe Alexandra Pârşă, în mormânt (VIDEO)

Distribuie:

La o săptămână după ce iubitul ei, poliţistul Marius Cârstea a împuscat-o în cap, Alexandra Pârşă a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Au venit la înmormântarea fetei de 23 de ani mii de oameni, rude, prieteni sau doar localnici, care au dorit să fie alături de familia îndurerată. Pentru că nu au apucat să o vadă mirească, copleşiţi de durere ,părinţii au îmbrăcat-o pe Alexandra într-o rochie de mireasă şi au condus-o la groapă cu lăutari. Ea era o luptătoare, nu se plângea de nimic niciodată. Noi treceam printr-o dramă, acum altă dramă. Ea nu-şi dorea decât să ne facă să ne revenim, să fim oamenii pe care-i cunoaştea înainte să moară fratele ei. ” ,este mărturisirea tatălui Alexandrei.

În urmă cu trei ani, Marian Pârşă, fratele Alexandrei, a fost diagnosticat cu cancer şi s-a stins tot la vârsta de 23 de ani. Marian era o speranţă a fotbalului românesc. Debuta la 18 ani în Divizia B cu Petrolul, iar în sezonul următor marca şapte goluri pentru divizionara secundă. Apoi, campionatul următor, a avut un tur de excepţie, cu eliminarea din Cupă a unor echipe precum Bistriţa, Dinamo sau Timişoara, Pârşă marcând goluri decisive. În 2006, a plecat la campioana Moldovei, Şeriff Tiraspol, la finalul turului devenind golgheterul ligii, cu 20 de reuşite. A jucat în preliminariile Ligii Campionilor şi era la un pas de a semna un contract în Rusia. Familia nu reuşise să-şi revină, când soarta i-a lovit din nou.

Singura alinare este gândul că fiica lot trăişte în cele trei persoane pe care organele ei le-au salvat de la moarte. “Suntem ţigani, dar avem suflet pentru toată lumea. Chiar dacă sunt ţigan am mândria mea şi am un suflet nobil, şi văzând că fata mea nu mai are nici o şansă de supravieţuire m-am gândit că alţi oameni să trăiască în continuare visul fetei mele. Dacă ea a vea un vis: să fie fericită şi nu şi l-a putut îndeplini, mă rog la Dumnezeu ca acei oameni care au primit ceea ce au primit de la fata mea să trăiască în deplină fericire, să se bucure de viaţă. Nu cer decât să-şi amintească că cea care i-a făcut să-şi trăiască viaţa mai departe se cheamă Pussy….Să vină la cimitir şi să-i aprindă o lumânare fetei mele. E de ajuns! Şi să se roage când îşi mai aduc ei aminte pentru fata mea că să fie pe lumea cealaltă la masă cu cei drepţi.” spunea tatăl ei în urmă cu câteva zile. Ast[zi Alexandra a plecat în rugăciunile preoţilor şi lacrimile familiei spre masa celor drepţi.

inmormantare_alexandra_parsa_1

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro