La Doiceşti, oamenii încep să se înarmeze! Aseară au fost trase 4 focuri de armă!

Scandal de proporţii aseară în Colonia de la Doiceşti, unde liniştea nopţii a fost întreruptă cu focuri de armă. Un bărbat a tras  cu un pistol cu bile din cauciuc, spunând că a fost ameninţat de un grup de 8 persoane. Bărbatul spune că ameninţările cu moartea se ţin lanţ de câţiva ani, motiv pentru care a şi cerut permis de port armă. Pistolul cu bile pe care l-a folosit aseară este deţinut legal în baza unui permis emis de poliţia dâmboviţeană.

La polul opus, martorii incidentului spun că bărbatul umblă toată ziua înarmat şi că ar fi tras fără să fie provocat. Ei cred că acesta nu ar fi trebuit să primească drept de posesie şi folosire a armei.

Nu este prima dată când la Doiceşti are loc un scandal de proporţii. În 2011, un poliţişti a fost rănit uşor într-o altercaţie în care două găşti se băteau din cauza unei fete. În 2009, în aceeaşi localitate două tabere s-au bătut cu săbii, topoare şi bâte. Trei tineri au ajuns la spital, unul dintre ei în comă, iar poliţiştii au patrulat prin localitate pentru restabilirea ordinii!

http://www.youtube.com/watch?v=zPtxWMZy3Cs&feature=youtu.be

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro