Incendiu la o autobasculantă în zona montană, pe Dichiu

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii de la Garda Fieni și cei de la Detașamentul Sinaia (ISU Prahova) au fost anunțați despre producerea unui incendiu la o autobasculantă care se deplasa pe DJ-713, în zona montană (Dichiu).

La locul evenimentului, subunitățile de intervenție din Fieni și Sinaia au trimis două autospeciale de stingere cu apă și spumă, primii care au ajuns și au demarat operațiunea de stingere fiind pompierii din Sinaia, urmați la scurt timp de cei dâmbovițeni.
La fața locului au fost prezenți și jandarmii montani de la Postul Zănoaga (IJJ Dâmbovița) care i-au ajutat pe pompieri la stingerea vegetației uscate care s-a aprins în jurul autobasculantei.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, se pare că un scurtcircuit electric provocat de un conductor electric neizolat corespunzător a fost cauza probabilă a producerii incendiului, în care au ars materialele combustibile din compartimentul motor și cabină, precum și anvelopele din față ale autobasculantei.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro