Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de joi, nr. 3658
2-12-2021

Hackerii au spart e-mailul avocatului Cioacă! Ce mesaje trimit colaboratorilor acestuia

Hackerii au spart căsuţa electronică a avocatului Gabriel Cioacă, fostul city manager al municipiului Târgovişte, şi au trimis către contactele acestuia un mesaj în care cer bani în numele avocatului. în povestea spusă de hackeri, Cioacă este în Turcia şi cere ajutor pentru a se întoarce acasă. a să fie şi mai veridic e-mailul conţine sigla firmei de avocaţi şi numărul real de telefon al lui Gabi Cioacă.

Acesta a anunţat astăzi pe facebook incidentul, după ce ai multe persoane i-au semnalat primirea e-mailului cu cererea de ajutor:

Motivul pentru care astăzi primiți mesaje pe mail din partea mea, este că mi-a fost spartă adresa de mail. Nu sunt în Turcia și n-am solicitat ajutorul nimănui. Vă mulțumesc !

cioaca

Cioacă nu este prima persoană publică din judeţ care devine ţinta hackerilor. În 2012, hackerii au cerut bani în numele actualului inspector şcolar adjunct, Gabriela Istrate, pe atunci directorul unei unităţi şcolare din Târgovişte, iar anul trecut au spart mailul PDL, solicitând 2800 de dolari în numele preşedintelui Iulian Vladu. Schema este aceeaşi. Hackerii susţineau că Istrate este în Anglia unde a fost victima unor hoţi şi nu are bani pentru a-şi achita hotelul, iar Vladu în Ucraina, unde şi el fusese jefuit de persoane înarmate. Toate mesajele conţin greşeli, fiind traduceri cu google translate dintr-o altă limbă în limba română.

Distribuie:

One thought on “Hackerii au spart e-mailul avocatului Cioacă! Ce mesaje trimit colaboratorilor acestuia

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media