Gaură în buget de 3 milioane de lei, din afaceri cu petrol!

Distribuie:

 

Lucrătorii Serviciului de Investigare a Fraudelor au început urmărirea penală faţă de N.M., de 44 de ani şi G.A., de 51 de ani, ambii în calitate de asociaţi şi administratori ai unei societăţi comerciale cu sediul pe raza judeţului Dâmboviţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală.

Poliţiştii au stabilit că în perioada 2007-2010, cele două persoane nu au înregistrat în evidenţa contabilă vânzările de produse petroliere în valoare de 9.254.315 lei efectuate către mai mulţi clienţi şi totodată nu au înregistrat în evidenţa contabilă facturi provenite de la societăţi comerciale care au un comportament de tip fantomă, creând un prejudiciu la bugetul statului de 3.239.009 lei, reprezentat de T.V.A. şi impozit pe profit.

Poliţiştii dâmboviţeni au documentat şi activitatea infracţională a numiţilor B.Ş., de 55 de ani, B.V.I., de 27 de ani, în calitate de împuternicit şi respectiv administrator la o societate comercială, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală.

În sarcina celor doi învinuiţi s-a reţinut că, în perioada 2007-2009 au înregistrat în evidenţa contabilă facturi fiscale de la societăţi comerciale care au un comportament de tip fantomă, fără a prezenta situaţii de lucrări, devize sau alte documente justificative, creând un prejudiciu la bugetul statului de 277.121 lei, reprezentat de T.V.A. şi impozit pe profit.


Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro