GĂEȘTI: Un tânăr în vârstă de 18 ani, reținut pentru mărturie mincinoasă

  • Tânăr bănuit de săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă, reținut de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești

La data de 7 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de mărturie mincinoasă, faptă prevăzută de art. 273 din Codul Penal.

Cel în cauză este bănuit că, pe parcursul cercetărilor efectuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, și-ar fi schimbat declarația inițială, depunând o altă mărturie.

Tânărul va fi prezentat, pe parcursul acestei zile, unității de parchet competente pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro