Executare cu scandal în localitatea Voinesti!

Distribuie:

Un bătrân de aproximativ 80 de ani încerca să-și recupereze  pământul primit  după ce a luptat pe front în cel de-al doilea Război mondial. Scandalul a pornit după ce o familie vecină cu terenul a încercat să  intre în posesie asupra acestui teren agricol. Procesul a durat câțiva ani și în ultimii cinci, bătrânul și familia încearcă să intre în posesia pământului deși au o hotărâre judecătorească încă din anul 2003. Un executor judecătoresc a încearcat să pună în aplicare această hotărâre încă din anul 2007, însă de fiecare dată a fost împiedicat de familia cu care bătrânul a avut litigiul. Nici astăzi, deși a fost sprijinit de jandarmi, executorul nu a putut aplica hotărârea. Mai mult, s-a iscat un scadal monstru între cele două familii. Autoritățile locale susțin că, potrivit instanței, bătrânul veteran de război este proprietarul  legal al acelui teren. Toți cei care au provocat astăzi scandalul  vor fi sancționați de către jandarmi, urmând ca executorul să încerce încă o dată să pună în aplicare hotărârea judecatorească.

 

Iată şi comunicatul de presă emis de IJJ

BULETIN INFORMATIV

 

Târgovişte, 17 iulie 2012

EXECUTARE SILITĂ CU SCANDAL

 

Astăzi, 17 iulie a.c., un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a acordat sprijin unui executor judecătoresc pe raza comunei Voineşti, pentru punerea în executare a unei hotărâri judecătoreşti având ca obiect punerea în posesie a proprietarului unui teren.

La un momentdat între părţile aflate în litigiu a izbucnit un conflict spontan, moment în care jandarmii au intervenit pentru aplanarea acestuia.

În consecinţă, jandarmii vor întreprinde măsuri legale în vederea tragerii la răspundere a celor vinovaţi.

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro