EXCLUSIV: Unul din bărbații împușcați era consilier local la Răzvad, iar celălalt muncea pentru el

Distribuie:

Unul din bărbații gășiți împușcați pe un câmp din zona Nisipuri, la ieșire din unicipiul Târgoviște era consilierul local UNPR Răzvad, Gheorghe Ifrim (foto). Celălalt bărbat,Ion Neagu, era angajatul acestui la o fermă din zonă. Gheorghe Ifrim era vânător, dar nu se știe dacă se afla la vânătoare în momentul în care a  fost împușcat. Se pare că are o rană în zona capului. Polițiștii iau în calcul toate variantele pentru a elucida acest dublu omor.

VEZI ȘI: Ultimele clipe ale bărbaților uciși pe câmp! Unul a încercat să scape și a fost împușcat în spate

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “EXCLUSIV: Unul din bărbații împușcați era consilier local la Răzvad, iar celălalt muncea pentru el

 • 27 octombrie 2017 at 17:51
  Permalink

  Daca e vorba de Zepisi, marele comandant al politiei judetene, care trebuie sa descopere criminali, sunteti in mare eroare domnilor! Pai Zepisi n-a descoperit in viata lui un criminal, pentru ca el a ajuns in aceasta functie datorita politicului, adica Georgica de la PC si patronul firmei Styng! A pupat de asemenea pe toti ceilalti politicieni cand a fost nevoie. Ca politist e zero barat, el 20 de ani n-a fost decat la concursuri de educatie rutiera!

  Reply
 • 27 octombrie 2017 at 9:58
  Permalink

  Nisipuri apartine de Politia Razvad – SEF Post DRAGOMIR . evident ca e umflat de carnati si mici. Are legaturi si e bun prieten cu Interlopii din Gura Ocnitii. Protejeaza hoti si ascunde procurorilor declaratii esentiale in anchete. la Nisipuri sunt prostituate si droguri si nu imi aduc aminte vreodata sa fi fost o razie in acea zona doar la 2 km de Primarie si Politie Razvad. Razvad a mai avut numeroase Crime , evident nesolutionate, spargeri de case si furturi. NU sunt prelevate amprente si nici nu se doreste sa arate lui Zepish -Comandant Tirgoviste – apogeul crimelor in RAZVAD ( mai ales ca DRAGOMIR cauta pensionarea la 45 de ani !!!!
  Dorim Gazeta de Dambovita sa aiba o mai mare Investigare jurnalistica in Razvad mai ales ca redactia ziarului e doar la 5km de Primaria Razvad.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro