El este Irinel Vlad, tânărul care l-a ucis pe elevul de la Economic!

Crima petrecută în plin centrul Târgoviştei a şocat o Românie întreagă. Elevul ucis pe stradă cu o lovitură de cuţit pare a fi fost omorât dintr-un motiv stupid, în urma unui incident minor petrecut pe stradă. Criminalul, Irinel Vlad, de numai 19 ani şi-a recunoscut fapta, dar fără a putea explica exact de ce l-a omorât pe băiatul cu numai 3 ani mai mic decât el. 


Irinel Vlad provine dintr-o familie destrămată, în care mama a divorţat şi s-a recăsătorit. Tânărul a abandonat de timpuriu şcoala şi era un şmecheraş de stradă. Locuieşte în Răzvad de unde venea zilnic pe jos în municipiu. Unii dintre vecinii săi spun că ar fi avut legături şi cu mafia stupefiantelor. La polul opos, Alexandru Ştefan, copilul ucis cu o lovitură de cuţit în gât, provenea dintr-o familie înstărită din localitatea Picior de Munte. Era un elev bun, fiind admis cu media 8:60 la colegiul din Târgovişte. La sfârşitul anului trecut fusese ales mister la Balul Bobocilor, fiind unul dintre elevii populari ai şcolii.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca