Dragoș Vlădulescu, primarul comunei Dragomirești, condamnat definitiv la închisoare cu suspendare

Distribuie:

Dragoș Vlădulescu, primarul PSD la localității Dragomirești, a fost condamnat defintiv prin decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție la o pedeapsă de 6 luni de închisoare cu suspendare. ICJC a menținut în parte decizia Curții de Apel Ploiești,  înlăturând din decizia acesteia pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a ocupa o funcţie publică, pe durata maximă de 3 ani. Conform legii, în acest moment, Prefectura Dâmbovița trebuie să emită ordinul de încetare al mandatului, urmând ca în localitate să fie organizate alegeri, la care Vlădulescu poate candida din nou.

Agentia Nationala de Integritate a constatat ca Dragoș Vladulescu s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 22 iunie 2004 – 01 septembrie 2009, deoarece a deținut în același timp funcția de Primar al Comunei Dragomirești (jud. Dambovița) și funcția de administrator al S.C. VLADOSTAR PROD S.R.L.

Dâmbovița a ajuns la un număr record de primari care și-au pierdut mandatele în urma unor condamnării la pedepse cu  închisoarea: Gabriel Boriga – Târgoviște, Dumitru Giurescu – Crângurile, Constantin Olteanu – Vulcana Pandele, Marin Grigore – Produlești, Dragoș Vlădulescu – Dragomirești.  În instanțe se află și primarii din Ulmi (cercetat pentru ucidere din culpă), Aninoasa (într-un caz de furt de conducte petroliere), Bilciureșt (pentru conflict de interese) și Finta (pentru conflict de interese).

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 3 ganduri despre “Dragoș Vlădulescu, primarul comunei Dragomirești, condamnat definitiv la închisoare cu suspendare

 • 13 martie 2015 at 14:00
  Permalink

  cel mai mare hot a luat tot ce se putea din aceasta comuna a luat dispensarul din dragomiresti dispensarul din decindeni a facut scolile cu firma lui la puscarie fratilor cu el

  Reply
  • 30 martie 2016 at 19:24
   Permalink

   esti smecher da-ti numele

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro