Doi turişti s-au răsturnat cu maşina într-un pârâu din Bucegi

În ultimele 24 de ore, în urma unor solicitări prin telefonice, jandarmii din cadrul Postului Montan Zănoaga au intervenit în Masivul Montan Bucegi, în sprijinul mai multor persoane care se aflau în dificultate.

Turiștii, unul din București, patru din Galați și doi dâmbovițeni se aflau în deplasare cu autoturismele pe principalele trasee din Bucegi cu intenția de a vizita obiective turistice sau de a se caza.

Pe timpul deplasării cei șapte turiști cu vârstă între 30 și 50 de ani  au derapat cu autoturismele în zonele Plaiul Mircii și Dichiu, din cauza viscolului și a gheții, iar doi dintre aceștia, din județul Dâmbovița s-au răsturnat cu autoturismul într-un pârâu din zona Table, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de vreme și drum.

În urma intervenției salvatorilor montani, turiștii din București și Galați au fost sprijiniți să deblocheze cele 3 autovehicule din zăpadă, iar cei din Dâmbovița au foat ajutați să repună mașina răsturnată pe drum cu ajutorul unui buldoexcavator. La ultima acțiune înregistrată astăzi, 03 decembrie a.c., jandarmii au cooperat cu salvamontiștii dâmbovițeni.

Cele 3 acțiuni înregistrate în ultimele 24 de ore s-au încheiat cu succes, turiștii aflându-se în afara oricărui pericol.

3 4 5 6


Regata

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro